Alle honds aan dek
Boek

Alle honds aan dek ([2023])/ geschreven en getekend door Dav Pilkey als Sjors Baard en Harold Hutje, ingekleurd door Jose Garibaldi en Wes Dzioba ; vertaald [uit het Engels] door Tjibbe Veldkamp

Superslechterik Biggie ontsnapt uit de gevangenis en krijgt een vliegende duikboot in handen. Kunnen Dog Man en zijn vrienden deze krulstaartige crimineel op tijd tegenhouden? Ballonstrip in kleur. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De elfde telg in de humoristische Dog Man-reeks*. Superslechterik Biggie ontsnapt uit de gevangenis en krijgt ook nog eens een vliegende duikboot in handen. Kan hij hiermee al zijn gemene plannen uitvoeren? Of kunnen Dog Man en zijn vrienden deze crimineel met krulstaart op tijd tegenhouden? 'Alle honds aan dek' is getekend in Pilkey's bekende humoristische cartoonstijl en geschreven in eenvoudige taal met een hoge grapdichtheid. Voor beginnende lezers en liefhebbers van de Dog Man-reeks vanaf ca. 10 jaar. Dav Pilkey (Cleveland, 1966) is een internationaal bekende Amerikaanse striptekenaar en jeugdauteur. Zijn werk werd in meer dan dertig landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789464530704 | 237 pagina's

Titel Alle honds aan dek
Auteur Dav Pilkey
Secundaire auteur Jose Garibaldi ; Tjibbe Veldkamp
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Condor, [2023]
Overige gegevens 237 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Aan de kop van de titelpagina: Boomhut Strips bv presenteert - Beeldverhalen - Vertaling van: Twenty thousand fleas under the sea. - New York : Graphix/Scholastic, (c)2023. - (Dog man)
ISBN 9789464530704
PPN 439069912
Genre stripverhaal - detectiveroman - humoristische roman
Thematrefwoord Helden ; Politieagenten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Dog man
Boek

Dog man (2018- ...)

vol.
Uitgeleend
Dav Pilkey