Angst
Boek

Angst ([2023])/ Bo Buijs, onder redactie van Karin van Hoof, Marlies Huijzer, Hanneke Siemensma ; illustraties Peter Fitzverploegh

Leer alles over angst, de verschillende manieren waarop die zich kan uiten, hoe angst ons beschermt, en hoe je jezelf en iemand anders die bang is kunt helpen als het nodig is. Met kleurenfoto's en -illustraties. Vanaf ca. 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een informatief boekje (32 p.) voor kinderen over angsten. Als je bang bent, voel je dat in je lichaam: een kloppend hart, trillende handen, een droge mond. Angst lijkt alleen maar vervelend, maar het is een nuttige emotie die ons beschermt. Weet jij hoe dat zit? Lees alles over de werking en de intensiteit van angst en hoe je daar mee om kunt gaan, wanneer en waar je hulp kunt zoeken als het nodig is en hoe je iemand anders kunt helpen die bang is. In heldere, soepele stijl geschreven, met een trefwoordenlijst achterin het boek. Met kleurenfoto's en gekleurde illustraties in variërende stripboekachtige stijlen. Geschikt voor lezers vanaf ca. 11 jaar. Bo Buijs is een bekende Nederlandse auteur. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Informatie'*.

Specificaties

Nederlands | 9789086649464 | 32 pagina's

Titel Angst
Auteur Bo Buijs
Secundaire auteur Karin van Hoof ; Peter FitzVerploegh
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2023]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Colofon vermeldt: 8-2 - Met literatuuropgave
ISBN 9789086649464
PPN 438794540
Rubriekscode 417
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Angsten
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Angsten

Relaties/Serie

Informatie
Boek

Informatie (1969-...)

vol. 174
Uitgeleend