Zo word je uitvinder
Boek

Zo word je uitvinder ([2023])/ Ellen Hoppenbrouwers, onder redactie van Karin van Hoof, Marlies Huijzer, Hanneke Siemensma

Leer alles over het werk van een uitvinder, welke kwaliteiten een uitvinding tot een goed product maken en hoe je zelf een uitvinder kunt worden. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een beknopte inleiding (32 p.) voor kinderen over het werk van een uitvinder. Weet jij hoe alledaagse voorwerpen zoals wc-papier en de smartphone zijn ontstaan? En welke kwaliteiten een goede uitvinder nodig heeft? Leer alles over een aantal van de beste uitvindingen aller tijden, hoe uitvinders te werk gaan en wat een uitvinding tot een goed product maakt. Het boek bevat verhalen over enkele beroemde uitvinders uit de geschiedenis en biedt inzicht in de manieren waarop de lezer zelf een uitvinder kan worden. In heldere, informatieve stijl geschreven, met een trefwoordenlijst achterin het boek. Met kleurenfoto's en enkele illustraties in kleur en zwart-wit. Geschikt voor lezers vanaf ca. 11 jaar. Ellen Hoppenbrouwers is een bekende Nederlandse auteur. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Informatie'*.

Specificaties

Nederlands | 9789086649051 | 32 pagina's

Titel Zo word je uitvinder
Uniforme titel Informatie 8-2
Auteur Ellen Hoppenbrouwers
Secundaire auteur Karin van Hoof ; Marlies Huijzer ; Hanneke Siemensma
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2023]
Overige gegevens 32 pagina's - foto's - 24 cm
Annotatie Met literatuuropgave - (Informatie 8-2)
ISBN 9789086649051
PPN 43879446X
Rubriekscode 640.5
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Uitvinders ; Uitvindingen
PIM Rubriek Wetenschap en Techniek
PIM Trefwoord Uitvinders

Relaties/Serie

Informatie
Boek

Informatie (1969-...)

vol. 180
Uitgeleend