Trauma, je bent gek als je het niet hebt
Boek

Trauma, je bent gek als je het niet hebt een holistische visie en aanpak (juni 2023)/ Christine Pannebakker en Robert Bridgeman

Methoden voor het herkennen en omvormen van de negatieve gevolgen van traumatische gebeurtenissen en het realiseren van geluk en zingeving.

Aanwezigheid

Recensie

Een boek over zelfverwerkelijking en de gevolgen van traumatische gebeurtenissen. Het boek stelt dat ieder mens in meer of mindere mate getraumatiseerd is en dat deze trauma's invloed hebben op ons dagelijks leven. Effecten van trauma's zijn bijvoorbeeld sombere momenten, verslavingen, emotionele onbalans, bewijsdrang, onzekerheid en een diep gevoel van leegte. Het boek legt uit waar deze trauma's vandaan komen en wat de gevolgen zijn. Het biedt methoden om de effecten van traumatische gebeurtenissen om te vormen om een gelukkiger en betekenisvoller bestaan te kunnen leiden. Invoelend en toegankelijk geschreven. Robert Bridgeman is transformatiecoach, opleider, auteur, documentairemaker en spreker. Hij onderzoekt methoden om het menselijk potentieel te vergroten en bewustzijn te ontwikkelen. Hij specialiseerde zich in traumawerk.

Specificaties

Nederlands | 9789493280854 | 360 pagina's

Titel Trauma, je bent gek als je het niet hebt : een holistische visie en aanpak
Auteur Christine Pannebakker
Secundaire auteur Robert Bridgeman
Type materiaal Boek
Editie Derde druk;
Uitgave [Bodegraven] : London Books, juni 2023
Overige gegevens 360 pagina's - 22 cm
Annotatie 1e druk: 2023 - Met literatuuropgave
ISBN 9789493280854
PPN 440086078
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zelfverwerkelijking ; Psychotrauma's
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Zelfverwerkelijking