Heilzaam koken met ayurveda
Boek

Heilzaam koken met ayurveda recepten uit de wereldgeneeskunde ([2023])/ Prof. Dr. Dietrich Grönemeyer, Volker Mehl, vertaling [uit het Duits]: Ellen Hosmar ; redactie: Vitataal

Verzameling van tachtig vegetarische recepten op basis van de zes smaken uit de ayurvedische keuken, met uitleg over de geneeskrachtige werking van voedingsmiddelen in het lichaam. Met kleurenfoto's en -illustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een verzameling van tachtig vegetarische recepten op basis van de zes smaken uit de ayurvedische keuken, met uitleg over de geneeskrachtige werking van voedingsmiddelen in het lichaam. In het eerste deel van het boek legt professor Dietrich Grönemeyer de principes van ayurveda uit en beschrijft hoe voedingsmiddelen in het lichaam werken en hoe deze als medicijn kunnen fungeren. Het tweede deel, geschreven door voedingsdeskundige en ayurvedakok Volker Mehl, bevat meer dan tachtig vegetarische recepten die de zes smaken van de ayurvedische keuken bevatten. Deze recepten zijn ontworpen om de smaakpapillen te stimuleren en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren. 'Heilzaam koken met ayurveda' is informatief en inzichtelijk geschreven, met hier en daar een persoonlijk tintje. Vooral geschikt voor spiritueel georiënteerde thuiskoks. Met kleurenfoto's en -illustraties.

Specificaties

Nederlands | 9789022340066 | 240 pagina's

Titel Heilzaam koken met ayurveda : recepten uit de wereldgeneeskunde
Auteur Dietrich Grönemeyer
Secundaire auteur Volker Mehl ; Ellen Hosmar
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Manteau, [2023]
Overige gegevens 240 pagina's - illustraties - 26 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: Heilsam kochen mit Ayurveda. - München : Gräfe und Unzer Verlag GmbH, (c)2021
ISBN 9789022340066
PPN 440106931
Rubriekscode 629.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Ayurveda; Vegetarische kookboeken
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Ayurveda