Onze toren
Boek

Onze toren ([2023])/ Joseph Coelho, Richard Johnson, vertaling [uit het Engels]: Simone Arts ; redactie: Nele Declercq

Drie vrienden zien vanuit hun hoge woontoren in de verte een bijzondere boom. Ze gaan op zoek naar de boom en komen terecht in een sprookjesachtige wereld. Dankzij hun avontuur in de natuur ontdekken ze ook de pracht van de stad. Prentvertelling met sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een sfeervol prentenboek over een magisch avontuur in de natuur van drie kinderen uit de stad. De drie vrienden zien vanuit hun torenhoge huis in de verte een bijzondere boom. Ze verlaten de stad om de boom te zoeken en ontdekken een sprookjesachtige wereld. Dankzij hun bijzondere ervaringen in de natuur, leren ze ook de pracht en magie zien van de gebouwen van de stad, de plek waar ze wonen. Vriendelijk en grotendeels op rijm geschreven. Met fantasierijke, inclusieve kleurenillustraties in zachte tinten. Vanaf ca. 7 jaar. Joseph Coelho is een dichter. Hij schreef meerdere boeken. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789464393026

Titel Onze toren
Auteur Joseph Coelho
Secundaire auteur Richard Johnson ; Simone Arts ; Nele Declercq
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Maretak, [2023]
Overige gegevens 48 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Tekst: Joseph Coelho, illustraties: Richard Johnson - Vertaling van: Our tower. - Quarto Publishing plc., (c)2022
ISBN 9789464393026
PPN 438729633
Genre sprookjes
Thematrefwoord Natuur ; Bomen ; Magie ; Fantasie ; Rijmvertellingen
Taal Nederlands