De ti-ta-tovertassen
Boek

De ti-ta-tovertassen ([2023])/ Kira Gembri, illustraties door Marta Kissi ; vertaling [uit het Duits]: Erika Venis ; redactie en productie: Vitataal

Babs Bonenstaak mag mee op missie naar de Amazone. Daar moeten de leerlingen een stel losgeslagen meubels vangen, maar dat is nog niet zo simpel. En dan verdwijnt ook nog eens hun wonderwijzeres! Gelukkig krijgen ze hulp van een paar bijzondere tassen. Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een avontuurlijk en fantasierijk jeugdverhaal over magie en een missie in het Amazoneregenwoud, uit de serie 'De School van Wonderdingen'*. Babs Bonenstaak spat bijna uit elkaar van opwinding: ze mag mee op een missie naar de Amazone! Daar zijn sinds kort een paar eigenaardige wonderdingen actief. Tussen de slangen en slingerplanten een stel losgeslagen meubels vangen blijkt nog niet zo simpel. Daarnaast lijkt hun wonderwijzeres Wilma Warrel van de aardbodem verdwenen te zijn... Gelukkig hebben de zes wonderleerlingen altijd hulp: bijvoorbeeld van de brutale magische kandelaar Lux - en van een paar bijzondere reistassen. Vlot, vaardig en met humor geschreven. Met grappige illustraties in zwart-wit. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048320479 | 198 pagina's

Titel De ti-ta-tovertassen
Auteur Kira Gembri
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Marta Kissi ; Erika Venis
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2023]
Overige gegevens 198 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Zicke Zacke Zaubertasche. - Arena Verlag GmbH, 2022. - (Die Schule der Wunderdinge)
ISBN 9789048320479
PPN 439025338
Genre sprookjes - schoolverhaal
Thematrefwoord Magie ; Schoolreizen ; Verdwijningen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De school van wonderdingen
Boek

De school van wonderdingen (2022-...)

vol. [dl. 3]
Uitgeleend
Kira Gembri