Er was eens...
Boek

Er was eens... vier vrolijke prinsessenverhalen ([2023])/ Anna Taube, illustraties Florentine Prechtel ; Nederlandse vertaling [uit het Duits] en bewerking: Elles van Roosmalen

Vier avontuurlijke prinsessenverhalen om samen te lezen. Prinses Vera gaat op drakenjacht, prinses Anne kan door een vloek alleen nog maar rijmen, prinses Lotte staat oog in oog met een roversbende, en prinses Aagje wordt gepest door haar zussen. Met kleurenillustraties. AVI E3. Leren lezen vanaf ca. 6,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een leren lezen-boekje (57 p.) met vier vrolijke verhalen over sprookjesprinsessen, uit de serie 'Samen lezen met Kluitman'*. Prinses Vera vindt het maar niks dat alleen prinsen en ridders op drakenjacht mogen en gaat zelf op jacht. Prinses Anne kan door een vloek alleen nog maar rijmen: is er iemand die de vloek kan verbreken? Prinses Lotte komt oog in oog te staan met een roversbende. En de zussen van prinses Aagje doen vaak gemeen, maar op het koninklijk bal staat hun een verrassing te wachten. De verhalen in dit boek kunnen volwassene en kind samen lezen. Het zijn voornamelijk voorleesverhalen, afgewisseld door stukjes tekst die het kind zelf kan lezen. In opgewekte en duidelijke stijl geschreven. Met vriendelijke kleurenillustraties. AVI-niveau E3. Vanaf ca. 6,5 jaar. Anna Taube (1976) is een wereldberoemde Duitse auteur. Ze schreef vele boeken. Haar werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789020672565 | 57 pagina's

Titel Er was eens... : vier vrolijke prinsessenverhalen
Auteur Anna Taube
Secundaire auteur Florentine Prechtel ; Elles van Roosmalen
Type materiaal Boek
Editie [1e druk];
Uitgave [Alkmaar] : Kluitman, [2023]
Overige gegevens 57 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Prinzessinnengeschichten. - Bindlach : Loewe Verlag GmbH, (c)2016
ISBN 9789020672565
PPN 439078695
Genre sprookjes - verhalenbundel
Thematrefwoord Sprookjesprinsessen ; draken ; Vervloekingen ; Samenleesboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Samen lezen met Kluitman
Boek

Samen lezen met Kluitman (2023-...)

vol.
Uitgeleend