De butler
Boek

De butler twee werelden, twee levens, één waarheid ([2023])/ Danielle Steel, vertaald [uit het Engels] door Karien Gommers

Een werkloze butler neemt een tijdelijke baan aan in Parijs als de persoonlijk assistent van een carrièrevrouw die net failliet is gegaan.

Aanwezigheid

Recensie

Een romantisch verhaal over een vrouw die een verhouding aangaat met haar butler. Joachim von Hartmann verhuist samen met zijn Duitse moeder van Buenos Aires naar Parijs, waarbij hij zijn tweelingbroer achterlaat, die na zijn vertrek belandt op een duister levenspad. Tegelijkertijd verliest Olivia White haar baan, maar een erfenis van haar moeder stelt haar in staat om een jaar in Parijs door te brengen. Daar ontmoet ze Joachim, die haar helpt haar appartement op te knappen. Terwijl Olivia haar leven op orde krijgt, stort Joachims wereld in wanneer hij zijn duistere familiegeschiedenis ontdekt en hoort over zijn criminele tweelingbroer. Vlot en toegankelijk geschreven. Danielle Steel (New York, 1947) is een internationaal bekende Amerikaanse schrijver. Ze schreef vele boeken, waarvan er meerdere zijn verfilmd. Haar werk wordt uitgegeven in 40 landen.

Specificaties

Nederlands | 9789021030487 | 301 pagina's

Titel De butler : twee werelden, twee levens, één waarheid
Auteur Danielle Steel
Secundaire auteur Karien Gommers
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, [2023]
Overige gegevens 301 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The butler. - Londen : Macmillan, 2021
ISBN 9789021030487
PPN 439061180
Genre romantische verhalen - familieroman
Thematrefwoord Butlers ; Tweelingen
Taal Nederlands