Eend, waar ben je?
Boek

Eend, waar ben je? buggyboekje (2023)/ Ingela P Arrhenius

Waar verstoppen Vlinder, Kikker, Worm en Eend zich? Prentenboek met kleurenillustraties en een lus van stof voor kinderen vanaf ca. 1,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Vlinder, Kikker, Worm en Eend verstoppen zich. Kun jij ze vinden? Lief, interactief prentenboekje (10.5 bij 10.5 cm) van stevig hardkarton met afgeronde hoeken. Er zijn vijf dubbele pagina's met situaties en voorwerpen uit het dagelijks leven rond het huis: tussen de bloemen; bij de sloot; in de tuin; op het water. Eén van de voorwerpen is een felgekleurde vilten flap, waarachter een dier zich verstopt. De zachte flap is voor kleintjes gemakkelijk om te klappen. Als verrassing op de laatste pagina ziet het kind zichzelf in een spiegeltje. De gestileerde kleurenillustraties zijn opgebouwd uit contrasterende kleurvlakken en eenvoudige patronen tegen een gekleurde achtergrond. De vriendelijk kijkende, glimlachende dieren en bijbehorende planten of voorwerpen zijn goed herkenbaar. De tekst bestaat uit steeds dezelfde vraag: 'Vlinder (Kikker, Worm, Eend, Kindje), waar ben je?' met een kort antwoord. Het boekje heeft een lus van stof in twee kleuren en is door de klittenbandsluiting eenvoudig vast te maken aan een buggy, box of ledikantje. Vanaf ca. 1 t/m 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025777807

Titel Eend, waar ben je? : buggyboekje
Auteur Ingela P. Arrhenius
Instelling /Nosy Crow, London
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2023
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 11 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels - Op omslag: Met vilten flapjes en een spiegeltje! - Met bevestigingsbandje - In colofon: (c) 2019 tekst Nosy Crow Ltd. - (c) 2019 illustraties Ingela P Arrhenius - Vertaling van: Where's Mr Duck?. - Londen : Nosy Crow Ltd., (c) 2019
ISBN 9789025777807
PPN 437795470
Genre Boekstart - dierenleven
Thematrefwoord Dieren ; Zoekboeken
Taal Nederlands