De dromendief
Boek

De dromendief (juli 2023)/ L'Hermenier, Stedho, vertaling [uit het Frans]: Dieter Van Tilburgh

In een poging om zijn zusje Lisa van haar angstdromen af te helpen gebruikt Jan een magische dromenvanger, maar daarmee roept hij per ongeluk een monster op en raakt zijn hele familie verstrikt in verschrikkelijke nachtmerries. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een sprookjesachtig stripverhaal over een tovenaarsfamilie en nachtmerries. In Jans familie hebben alleen de vrouwen toverkracht. Maar sinds hij heeft gevochten met een magiedrinker is Jan ook een tovenaar geworden. Terwijl hij leert omgaan met zijn nieuwe krachten, krijgt zijn zusje Lisa steeds ergere nachtmerries. In een poging haar te helpen roept Jan een dromendief op, maar dit leidt ertoe dat zijn hele familie verstrikt raakt in verschrikkelijke nachtmerries. Ballonstrip in overheersend onverzadigde kleuren, met achterin het boek meerkeuzevragen en puzzels over het verhaal. Vanaf ca. 10 jaar. Stedho (1974) is een alom bekende Belgische illustrator, stripscenarist, stripauteur en cartoonist. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven. Dit boek is deel 2* van de serie 'Heksenkind'.

Specificaties

Nederlands | 9789463946346 | 54 pagina's

Titel De dromendief
Auteur Stedho"
Secundaire auteur ... L'Hermenier ; Pierre Bottero ; Dieter Van Tilburgh
Type materiaal Boek
Editie 1ste druk;
Uitgave Genk : Uitgeverij Daedalus, juli 2023
Overige gegevens 54 pagina's, 8 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Naar het universum bedacht door Pierre Bottero - Vertaling van: Le voleur de songe. - Editions Jungle, (c)2022. - (Fils de sorcières ; t. 2)
ISBN 9789463946346
PPN 439550955
Genre stripverhaal - sprookjes
Thematrefwoord Tovenaars ; Magie ; Familie ; Angstdromen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Heksenkind
Boek

Heksenkind (2023-...)

vol. 2
Uitgeleend
Stedho"