Welkom in de End
Boek

Welkom in de End (februari 2023)/ Cube Kid, Pirate Sourcil, Jez, Odone, vertaling [uit het Frans]: Dieter Van Tilburgh

Als Alberic de krijger in een zombie veranderd is, sluit hij zich aan bij het team van noobs om de strijd tegen de Enderdraak aan te gaan. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een avontuurlijk stripverhaal binnen de wereld van Minecraft over vriendschap en een queeste. Het verhaal volgt Alberic de krijger, die in een zombie verandert en worstelt met zijn gedaanteverandering. Ondanks zijn innerlijke strijd, voegt hij zich bij een team van noobs voor een ultieme queeste: het gevecht tegen de Enderdraak. De spanning tussen Alberic en Blurp is hoog. Teamleden Minus, Magriet en Bagel proberen de vrede te bewaren, maar al snel wordt duidelijk dat het nu of nooit is: samen strijden tegen de draak of het op een rennen zetten. Ballonstrip in kleur in een stijl die gedomineerd wordt door blokvormen. Vanaf ca. 9 jaar. Jez (1985) is een Franse auteur. Hij schreef een klein aantal boeken. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven. Dit boek is het vierde deel van de serie 'Dagboek van een krijger / Cube kid'.

Specificaties

Nederlands | 9789463945820 | 46 pagina's

Titel Welkom in de End
Auteur Jez
Secundaire auteur Pirate Sourcil ; Odone ; Cube Kid ; Dieter Van Tilburgh
Type materiaal Boek
Editie 1ste druk;
Uitgave Genk : Diedeldus, februari 2023
Overige gegevens 46 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Op omslag en titelpagina is het woord "noob" doorgekruist en eronder staat het woord "krijger" - Op omslag: een onofficieel Minecraft-avontuur - Beeldverhaal - Vertaling van: Bienvenue dans l'End. - Editions Jungle, (c)2020. - (Journal d'un noob ; 4)
ISBN 9789463945820
PPN 439334829
Genre stripverhaal - science-fiction
Thematrefwoord Minecraft (computerprogramma) ; Queesten ; draken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Dagboek van een krijger
Boek

Dagboek van een krijger (2020-...)

vol. 4
Uitgeleend
Jez