De magische berg
Boek

De magische berg ([2023])/ scenario: Kid Toussaint, tekeningen en inkleuring: Miss Prickly ; vertaling [uit het Frans]: Lies Lavrijsen

Jack kan zichzelf in welk dier dan ook veranderen. Als zijn moeder geen werk kan vinden, besluit hij haar samen met zijn vriendin te helpen en gaan ze op zoek naar een verborgen schat. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een avontuurlijk en lichtvoetig stripverhaal over Jack, een jongetje dat sinds zijn geboorte de kracht heeft zichzelf in elk dier te kunnen veranderen. Wanneer zijn moeder geen werk kan vinden besluit Jack haar te helpen door samen met zijn vriendin Gloria op zoek te gaan naar een verborgen schat in de bergen. Hij lijkt ziek te worden in zijn menselijke vorm, maar niet in zijn dierlijke vormen. De reis zit vol valkuilen, vooral omdat een jager vastbesloten lijkt om Jack te vangen. Jack heeft nog veel geheimen voor zijn omgeving: zal hij zijn ware aard voor hen blijven verbergen? Ballonstrip met cartoonachtige tekeningen in kleur. Voor kinderen vanaf ca. 9 jaar. Kid Toussaint (1980) is een bekende Belgisch-Franse stripscenarist. Hij schreef tientallen boeken. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven. Dit boek is het tweede deel van de serie 'Animal Jack'*.

Specificaties

Nederlands | 9789031440795 | 103 pagina's

Titel De magische berg
Auteur Prickly (Miss)
Secundaire auteur Kid Toussaint ; Lies Lavrijsen
Type materiaal Boek
Uitgave [Charleroi] : Dupuis, [2023]
Overige gegevens 103 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Beeldverhalen
ISBN 9789031440795
PPN 440141761
Genre stripverhaal - avonturenroman - sprookjes
Thematrefwoord Magie ; Zoektochten ; verborgen schatten ; Moeder-zoon relatie
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Animal Jack
Boek

Animal Jack (2023-...)

vol. 2
Uitgeleend
Prickly (Miss)