Linke soep
Boek

Linke soep ([2023])/ Mac Barnett & Shawn Harris, vertaald [uit het Engels] door Merel Leene

De maankoningin wordt vergiftigd met soep. De Eerste Kat gaat samen met robot LOZ 4000 en de koningin op zoek naar een tegengif in een wereld vol slechte cowboys, achtervolgingen en vallende piano's. Humoristische ballonstrip in kleur. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een humoristisch stripboek over avonturen van de eerste kat in de ruimte. Na het verslaan van de ratten die de maan wilden opeten, wordt de rust van de eerste kat in de ruimte verstoord wanneer de maankoningin vergiftigd wordt met soep. Samen met de koningin en robot LOZ 4000, die nog steeds op zoek is naar zijn doel in het universum, moet de kat het tegengif vinden. Ze worden echter tegengewerkt door onbekende vijanden in een wereld vol slechte cowboys, achtervolgingen en vallende piano's. In grappige stijl geschreven. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 9 jaar. Voor fans van 'Batpig', 'Dogman', en 'Leven van een loser'. Mac Barnett (Californië, 1982) is een internationaal bekende Amerikaanse (jeugd)auteur. Hij schreef meerdere boeken. Zijn werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven. Het boek maakt deel uit van de serie: 'De eerste kat in de ruimte'*.

Specificaties

Nederlands | 9789000384297 | 266 pagina's

Titel Linke soep
Uniforme titel Shawn & Mac presenteren de eerste kat in de ruimte Shawn en Mac presenteren de eerste kat in de ruimte
Auteur Shawn Harris
Secundaire auteur Mac Barnett
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Van Holkema & Warendorf, [2023]
Overige gegevens 266 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Omslagtitel. - Tekst Mac Barnett, illustraties Shawn Harris - Franse titelpagina vermeldt: Shawn & Mac presenteren ... - Beeldverhaal - Vertaling van: The first cat in space and the soup of doom. - New York : Katherine Tegen Books, (c)2023
ISBN 9789000384297
PPN 439092256
Genre stripverhaal
Thematrefwoord Ruimtevaart ; Maan ; Katten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De eerste kat in de ruimte
Boek

De eerste kat in de ruimte (2022-...)

vol. [bk. 2]
Uitgeleend
Shawn Harris