Het monster van Loch Ness
Boek

Het monster van Loch Ness en meer dan 100 andere mysteries ([2023])/ Tom Adams, Yas Imamura, vertaling [uit het Engels] en redactie: Textcase

Overzicht van de vreemdste mysteries ter wereld: van alienontvoeringen tot de sage van de Vliegende Hollander. Met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het beroemdste watermonster ooit is Nessie, het monster van Loch Ness. Bewijsmateriaal, dat dit monster echt heeft bestaan, is er nauwelijks. Veel mensen denken het monster gezien te hebben maar is dat wel zo? Of lees het verhaal over de pilote Amelia Earhart, die verdween in 1937 tijdens een vliegreis rond de wereld. Ze is nooit op haar einddoel aangekomen en onduidelijk is wat er met haar gebeurd is. En hebben de hangende tuinen van Babylon eigenlijk wel echt bestaan? Ook dat is nog steeds een mysterie. Dit boek staat vol van mysteries over buitenaardse wezens, UFO's, graancirkels, geesten, verdwenen plekken en ga zo maar door. Er lijkt geen mysterie te ontbreken. Per twee pagina's worden gebeurtenissen binnen eenzelfde thema besproken. De afbeeldingen en achtergronden variëren van lichte, prettige kleuren tot donkere, enge afbeeldingen. Achterin staan een woordenlijst en een register. Lezers vanaf 10 jaar die graag op onderzoek uitgaan,kunnen hier hun hart ophalen. Geweldig boek, geschikt voor schoolbibliotheken op het PO of gewoon om lekker thuis door te nemen.

Specificaties

Nederlands | 9789000390069 | 95 pagina's

Titel Het monster van Loch Ness : en meer dan 100 andere mysteries
Auteur Tom Adams
Instelling /TextCase, Deventer
Secundaire auteur Yas Imamura
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Van Goor, [2023]
Overige gegevens 95 pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: The big book of mysteries. - London : Nosy Crow Ltd., (c)2022
ISBN 9789000390069
PPN 439092108
Rubriekscode 909
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Mysteries ; Paranormale verschijnselen ; Loch Ness
PIM Rubriek Geschiedenis
PIM Trefwoord Mysteries