Waar de wind ons brengt
Boek

Waar de wind ons brengt (september 2023)/ Cathinca van Sprundel, tekstredactie: Jen Minkman ; kaart: Cathinca van Sprundel

Canta, een meisje met vreemde witte plekken op haar huid, krijgt de opdracht op zoek te gaan naar de verdwenen Westenwind. Ze raakt verstrikt in intriges aan het magische Sylfenhof en moet het opnemen tegen machtsbeluste luchtgeesten. Vanaf ca. 15 jaar.

Recensie

Een YA-fantasyroman over een bijzonder meisje dat het op moet nemen tegen machtsbeluste luchtgeesten. Sinds er vreemde, witte plekken op haar huid verschenen, woont Canta bij meester Antem in de Noordelijke Bossen. Na de onverwachte dood van Antem krijgt zij de opdracht om de verdwenen Westenwind te zoeken. Ze raakt verstrikt in de intriges van het magische Sylfenhof en gaat samen met het bedelaarsgilde de strijd aan met machtsbeluste luchtgeesten. Als ze de Westenwind niet op tijd vindt, zal de wereld voorgoed uit balans raken. Maar wat kan één meisje betekenen tegen de krachten van de natuur? In eenvoudige, meevoerende stijl geschreven vanuit het ik-perspectief van Canta. Vanaf ca. 15 jaar. Met een kaart van het fictieve gebied in zwart-wit. Cathinca van Sprundel (1989) is een Nederlandse schrijfster van fantasyboeken.

Specificaties

Nederlands | 9789493265592 | 239 pagina's

Titel Waar de wind ons brengt
Auteur Cathinca van Sprundel
Secundaire auteur Jen Minkman
Type materiaal Boek
Editie Eerste uitgave;
Uitgave [Utrecht] : Dutch Venture Publishing, september 2023
Overige gegevens 239 pagina's - kaart - 22 cm
ISBN 9789493265592
PPN 439002109
Genre science-fiction
Thematrefwoord Zoektochten ; Wind ; Magie
Taal Nederlands