S.O.S. samoeraitraining
Boek

S.O.S. samoeraitraining een unieke vriendschap met een grandmaster (september 2023)/ Charlotte Doornhein, illustratie samoerai: Jurn Wilders ; foto's: Marloes Voogsgeerd, Simone de Klerk

Raul, Alexandre, Miguel en Estrela Ferreira wonen in Rio de Janeiro en hebben een bijzondere vriendschap met jiu-jitsu grandmaster Brioso SIlva. Ze leren van alles over zelfverdediging en over het leven zelf. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een jeugdverhaal over de vechtsport jiu-jitsu, levenslessen, vriendschap en avontuur. Het verhaal volgt Raul, Alexandre, Miguel en Estrela Ferreira in het zonnige Rio de Janeiro in Brazilië. Deze vier worden van jongs af aan al getraind door jiu-jitsu grandmaster Brioso Silva, die hen niet alleen zelfverdediging leert, maar ook levenslessen meegeeft. Ondanks zijn bewering dat hij 'de duivel in zich heeft', controleert leermeester Silva zijn kwade geesten en leert hij zijn leerlingen hoe ze goed voor zichzelf én voor anderen kunnen zijn. Het verhaal zit vol met waakhonden, dieven, een monster, pestkoppen, een krijgsheer en vliegende sigaretten. Spannend en avontuurlijk geschreven. Met een illustratie en twee foto's in zwart-wit. Vanaf ca. 9 jaar. Charlotte Doornhein (1972) is een jeugdauteur. Ze schreef meerdere boeken.

Specificaties

Nederlands | 9789493314207 | 183 pagina's

Titel S.O.S. samoeraitraining : een unieke vriendschap met een grandmaster
Auteur Charlotte Doornhein
Secundaire auteur Jurn Wilders ; Marloes Voogsgeerd
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Breda] : Droomvallei Uitgeverij, september 2023
Overige gegevens 183 pagina's - zwart-wit illustraties - 21 cm
ISBN 9789493314207
PPN 440091675
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Jiujitsu ; Vriendschap
Taal Nederlands