De gems en de komeet
Boek

De gems en de komeet ([2023])/ scenario Di Gregorio, met de medewerking van Barbucci ; tekeningen en inkleuring Barbucci ; vertaling [uit het Italiaans]: Lies Lavrijsen

Zusjes Sarah, Cassiopeia en Lucy reizen naar een observatorium in de Franse Alpen om hun vader te bezoeken. Precies op dat moment komt er een bijzondere komeet langs, en het is de vraag of de astronoom zijn dochters de aandacht kan geven die ze verdienen. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het vierde deel van 'De zusjes Duizendblad', een avontuurlijke en inlevende stripserie met sterke meisjes in de hoofdrol. Sarah, Cassiopeia en Lucy trekken naar de Franse Alpen om hun vader Philippe Duizendblad te bezoeken, een gepassioneerd astronoom die daar zijn observatorium heeft. De hereniging met hun vader lokt bij ieder van de zusjes een andere reactie uit. De zusjes arriveren net op het moment dat een bijzondere komeet voorbij zal komen, een fenomeen waar de wetenschapper al zo lang op wacht. Zal Philippe zijn dochters de aandacht kunnen geven die ze verdienen? Ballonstrip in warme, sprekende kleuren, getekend in een levendige, Disney-achtige stijl. Voor lezers vanaf ca. 9 jaar. Giovanni Di Gregorio (1973) is een Italiaanse stripauteur.

Specificaties

Nederlands | 9789031440917 | 72 pagina's

Titel De gems en de komeet
Auteur ... Barbucci
Secundaire auteur ... Di Gregorio ; Lies Lavrijsen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Marcinelle] : Dupuis, [2023]
Overige gegevens 72 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
ISBN 9789031440917
PPN 440090717
Genre stripverhaal - sprookjes
Thematrefwoord Zussen ; Vader-dochter relatie ; Astronomen ; Kometen ; Franse Alpen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De zusjes Duizendblad
Boek

De zusjes Duizendblad (2020-...)

vol. 4
Uitgeleend
... Barbucci