Kitsy Bitsy's herriehuis
Boek

Kitsy Bitsy's herriehuis ([2023])/ Polly Faber, Melissa Crowton, vertaling [uit het Engels] Mariëlle Steinpatz

Normaal gesproken is het rustig in flat Parkzicht maar ion dit prentenboek is het plotseling erg lawaaierig. Lukt het Kitsy Bitsy om haar buren weer rustig te krijgen? Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Kitsy Bitsy woont in Parkzicht, een gezellige flat naast het station. Normaal gesproken wonen alle buren heel vredig bij elkaar, maar vandaag is het erg lawaaiig. Hunky Dory doet zangoefeningen en Honky Tonk is luidruchtig aan het sporten, waardoor de baby van Tippy Teen hard begint te huilen. Daardoor kan Slimme Rik zich niet op zijn schrijfwerk concentreren en hij pakt zijn boor ter hand. Iedere buur reageert met nog meer lawaai op de ander en zo loopt het helemaal uit de hand. Daarom besluit Kitsy Bitsy tussen de buren te gaan bemiddelen. Zou het nu weer rustig en gezellig worden in de flat? Het boek bevat grote, spreadvullende illustraties met veel kleur en detail. Daardoor valt er voor jonge lezers van alles te ontdekken, te benoemen en te tellen. Elke spread bevat een paar regels tekst op rijm die het verhaal ondersteunen. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789464042665

Titel Kitsy Bitsy's herriehuis
Auteur Polly Faber
Secundaire auteur Melissa Crowton ; Mariëlle Steinpatz
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Fontaine Uitgevers, [2023]
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met Nosy Crow Limited - Vertaling van: Kitsy Bitsy's noisy neighbours. - London : Nosy Crow Limited, 2022
ISBN 9789464042665
PPN 43904216X
Thematrefwoord Flatgebouwen ; Geluidshinder
Taal Nederlands