Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Het snelste verhaaltje voor het slapengaan ooit!
Boek

Het snelste verhaaltje voor het slapengaan ooit! Lotte Stegeman (2023)/ Louise Fitzgerald, Kate Hindley, vertaling [uit het Engels] : Lotte Stegeman

Het snelste verhaaltje voor het slapengaan telt slechts tien woorden. In dit prentenboek kun je het lezen. Als je eerst even... Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

'Het snelste verhaaltje voor het slapengaan ooit!' belooft precies dat te zijn: een heel kort verhaaltje voor bedtijd, van slechts tien woorden lang. Dat klinkt veelbelovend, voor ouders die na een lange dag staan te popelen om op de bank te ploffen. Maar... voor het verhaaltje van start kan gaan, moeten er nog wat afspraken worden gemaakt. Zo moet het kind beloven te gaan slapen zodra het boek uit is, moet de voorlezer beloven zijn of haar beste voorleesstem op te zetten, moeten er stemoefeningen worden gedaan, er moet worden geklapt, uitgerekt, de kussens moeten worden opgeschud en ga zo maar door. Ondertussen is het korte verhaaltje van slechts tien woorden nog steeds niet begonnen. Dit interactieve bedtijdverhaal met een knipoog vol smoesjes en dingen die zal voor zowel voorlezers als kinderen heerlijk herkenbaar zijn. De vrolijke illustraties van Kate Hindley zijn kleurrijk, speels en grappig. 'Het snelste verhaaltje voor het slapengaan ooit!' is een heerlijk boek om de dag met een vrolijk verhaaltje af te sluiten. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789021040523 | 32 pagina's

Titel Het snelste verhaaltje voor het slapengaan ooit! : Lotte Stegeman
Auteur Louise Fitzgerald
Secundaire auteur Kate Hindley ; Lotte Stegeman
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Luitingh Sijthoff, 2023
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
Annotatie Vertaling van: The quickest bedtimestory ever! - Nosy Crow Ltd. London, 2023
ISBN 9789021040523
PPN 439070058
Genre humoristische roman
Thematrefwoord Slapengaan ; voorlezen
Taal Nederlands