War*m? Dar*m!
Boek

War*m? Dar*m! ([2023])/ tekeningen: Midam en Adam, scenario: Midam en Patelin ; inkleuring: Ben BK ; vertaling [uit het Frans] en lettering: the house of BOOM!

Kleine Barbaar - die niet altijd even slim is - moet in een videospel een onhandige prinses uit penibele situaties redden. Merendeels tekstloze eenpagina-ballonstrips in kleur. Vanaf ca. 14 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Humoristische eenpaginastrips, grotendeels zonder tekst, in de setting van een fantasy-game. Kleine Barbaar, die niet altijd even slim is, moet in een videospel een hysterische prinses - die ook niet altijd even slim is - uit penibele situaties redden. Vanuit deze opzet orkestreren striptekenaar Midam en zijn team steeds gekkere en onverwachte situaties, waarbij de hoofdpersonen niet zelden op een gruwelijke maar hilarische manier aan hun einde komen. De figuren en monsters in 'War*m? Dar*m!' zijn getekend in een cartooneske stijl en beleven hun avonturen tegen kleurrijke achtergronden. Voor liefhebbers van absurde, zwarte humor vanaf ca. 14 jaar. Midam (1963) is een Belgische stripauteur en -illustrator. Hij is onder meer bekend van de stripreeks 'Kid Paddle'. Dit is het 22e album in de serie 'Game Over'.

Specificaties

Nederlands | 9789031440948 | 45 pagina's

Titel War*m? Dar*m!
Auteur Midam
Instelling /BOOM!, Wingene
Secundaire auteur Adam ; ... Patelin ; BenBK
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Marcinelle] : Dupuis, [2023]
Overige gegevens 45 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
ISBN 9789031440948
PPN 440090660
Genre stripverhaal - humoristische roman
Thematrefwoord Videospelen ; Prinsessen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Game over
Boek

Game over (2004-...)

vol. 22
Uitgeleend
Midam