De baby moet slapen
Boek

De baby moet slapen (2023)/ Lou Peacock, Ged Adamson, vertaling [uit het Engels]: Ged Adamson

Tien konijntjes helpen een baby bij het slapengaan. Ze regelen een teddybeer, een verhaaltje en een zacht dekentje... dan alleen nog een welterustenkus. Maar dan blijken de konijntjes óók niet te kunnen slapen zonder beer, boek en dekentje! Prentenboek met kleurenillustraties. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijk boekje over slapengaan. De baby in het boekje wil niet zomaar in slaap vallen: eerst nog een teddybeer, een verhaaltje en een zacht dekentje. Tien schattige konijntjes halen alles uit de kast om dat te regelen. Als het dan eindelijk gelukt is en de baby ligt op bed, blijkt dat de konijntjes óók niet kunnen slapen zonder beer, boek en dekentje. Vriendelijk en met humor geschreven. Met grappige illustraties in zachte kleuren. Vanaf ca. 2 jaar. Lou Peacock is een Britse auteur. Ze schreef een klein aantal boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789025777913

Titel De baby moet slapen
Auteur Lou Peacock
Secundaire auteur Ged Adamson ; J.H. Gever
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2023
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Tekst Lou Peacock, illustraties Ged Adamson - Vertaling van: The bear, the book and the blanket. - London : Nosy Crow Ltd., (c)2023
ISBN 9789025777913
PPN 439099390
Thematrefwoord Slapengaan ; Baby's ; Repeteerverhalen
Taal Nederlands