De betovering van de zee
Boek

De betovering van de zee ([2023])/ Thea Stilton, vertaling [uit het Italiaans]: Dorette Zwaans ; redactionele coördinatie: Daniela Finistauri ; bewerking: Sofia Scartezzini ; illustraties binnenwerk: Viola Massarenti

De Thea Sisters zijn zeemeerminnen! Ze willen dat alles goed gaat op de bruiloft van hun vriendin, en dat er vrede blijft onder water. Maar niet iedereen is het daarmee eens. Met gekleurde illustraties. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een onderwateravontuur in de reeks 'Sirenen'*, waarin de Thea Sisters omgetoverd zijn tot zeemeerminnen. In het onderwaterrijk Kobalt is de vrede teruggekeerd en wordt er een groot feest gepland. De vrede met het Verre Rijk zal worden bezegeld met een huwelijk tussen prinses Sirena en prins Kilian. De Thea Sisters kijken uit naar de bruiloft van hun vriendin en willen dat alles perfect verloopt. Maar de vroegere raadgever van koningin Cora, die verbannen is uit het rijk, wil wraak nemen en de bruiloft tegenhouden. In een meeslepende stijl geschreven. Met speelse typografie en kleurenillustraties in een tekenfilmachtige stijl. Geschikt om voor te lezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar. Thea Stilton is, net als Geronimo Stilton, een pseudoniem van een reeks schrijvers en tekenaars die samen de gelijknamige series uitgegeven. Het oorspronkelijke idee komt van de Italiaanse Elisabetta Dami (1958).

Specificaties

Nederlands | 9789463375955 | 283 pagina's

Titel De betovering van de zee
Auteur Thea Stilton
Secundaire auteur Dorette Zwaans ; Daniela Finistauri ; Viola Massarenti ; Elisabetta Dami
Type materiaal Boek
Uitgave Kalmthout : Pelckmans, [2023]
Overige gegevens 283 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Uitgave is gebaseerd op een idee van Elisabetta Dami - Vertaling van: L'incantesimo del mare. - Milaan : Mondadori Libri S.p.A. for PIEMME, (c)2022. - (Sirene)
ISBN 9789463375955
PPN 440151058
Genre avonturenroman - sprookjes
Thematrefwoord Zeemeerminnen ; Bruiloften
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Sirenen
Boek

Sirenen (2022-...)

vol. 3
Uitgeleend
Thea Stilton