Mangafurry's tekenen
Boek

Mangafurry's tekenen gids voor het tekenen van mensachtige kemonomimi, kemono & scaly's ([2023])/ Talia Horsburgh, vertaling [uit het Engels]: Mariëlle Steinpatz

Instructies voor het tekenen van personages, dieren en scènes in manga-stijl. Met illustraties in kleur en zwart-wit. Vanaf ca. 13 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een stap voor stap uitleg voor het tekenen van verschillende mangafurry's (personages gebaseerd op een dier, maar met menselijke trekken): kemonomimi- en kemonopersonages, scaly's en fursona's. In de beknopte basisuitleg komen verschillende onderwerpen aan de orde, zoals de te gebruiken materialen, populaire furrypersonages, tekenen met inkt, het toevoegen van kleur, kapsels, anatomie en houdingen, kleren en accessoires. Per groep is er een uitleg met illustraties over verschillende soorten, inspirerende dieren, gelaatstrekken en -uitdrukkingen en hoe je het lichaam opbouwt vanuit hulplijnen. Een aantal personages is, in acht stappen, uitgewerkt tot ingekleurde tekeningen, waarbij het inkleuren in één stap is weergegeven. Het boek eindigt met sjablonen, die je zelf verder kunt uitwerken. Geschikt voor wie houdt van natekenen of op basis van deze informatie zelf een furry wil ontwerpen. Hoewel aangeboden als geschikt voor beginners als gevorderden, zal enige basis tekenvaardigheid wel van pas komen. Vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463596695 | 128 pagina's

Titel Mangafurry's tekenen : gids voor het tekenen van mensachtige kemonomimi, kemono & scaly's
Auteur Talia Horsburgh
Secundaire auteur Mariëlle Steinpatz
Type materiaal Boek
Uitgave [Kerkdriel] : Librero, [2023]
Overige gegevens 128 pagina's - gekleurde en zwart-wit illustraties - 28 cm
Annotatie Vertaling van: The art of drawing manga furries. - Walter Foster Publishing. 2023
ISBN 9789463596695
PPN 439194393
Rubriekscode 743
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Striptekenen
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Tekenen