Love Piet blijft slapen
Boek

Love Piet blijft slapen ([2023])/ door Schrijfpiet, met illustraties van Christine de Jong, Creators Dock ; concept en idee: Chantal Prins ; tekst: Bonnie Bengsch ; redactie: Mariska Schulte

Love Piet gaat logeren bij haar pietenvriend Party Piet Pablo aan de andere kant van het Grote Pietenkasteel. Ze vieren feest, zingen liedjes en beleven allerlei avonturen met elkaar. Met kleurenillustraties. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een feestelijk jeugdboek over Love Piet, die zich al dagen verheugt op het logeren bij haar liefste pietenvriend Party Piet Pablo, die aan de andere kant van het Grote Pietenkasteel woont. Ze verwacht een feest vol lekkernijen en liedjes. Maar er gebeuren altijd onverwachte dingen in het Grote Pietenkasteel en er zijn onlangs brieven opgedoken van een meneer van Driel, die schijnbaar een grote hekel heeft aan de pieten. In lieflijke en opgewekte stijl geschreven. Met vrolijke, cartoonachtige illustraties in kleur. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar. Het boek maakt deel uit van de serie: 'De Pieten van Sinterklaas'*.

Specificaties

Nederlands | 9789043930307 | 74 pagina's

Titel Love Piet blijft slapen
Auteur Schrijfpiet
Secundaire auteur Christine de Jong ; Bonnie Bengsch ; Chantal Prins ; Mariska Schulte
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, [2023]
Overige gegevens 74 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
ISBN 9789043930307
PPN 439137322
Genre sinterklaas
Thematrefwoord Sinterklaas ; Zwarte Piet ; Logeren ; Verliefdheid ; Voorleesboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Pieten van Sinterklaas
Boek

De Pieten van Sinterklaas (2023-...)

vol. 2
Uitgeleend
Schrijfpiet