Party Piet Pablo geeft een feestje
Boek

Party Piet Pablo geeft een feestje ([2023])/ door Schrijfpiet, met illustraties van Christine de Jong, Creators Dock ; concept en idee: Chantal Prins ; tekst: Martijn Adelmund ; redactie: Mariska Schulte

Party Piet Pablo oefent in Spanje voor De Mega Sint Show en Love Piet komt kijken. Maar er moet ook ingepakt worden voor de reis naar Nederland. Party Piet Pablo weet van elke taak wel een feestje te maken. Met kleurenillustraties. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een sinterklaasverhaal over de Pieten van Sinterklaas. Het verhaal draait om Party Piet Pablo die in Spanje oefent voor De Mega Sint Show, terwijl Love Piet toekijkt. Tegelijkertijd moeten ze zich voorbereiden op de reis naar Nederland door alle cadeautjes en lekkernijen in te pakken voor de bootreis. Party Piet Pablo zorgt ervoor dat elke taak een feestje wordt. In vrolijke, vlotte stijl geschreven. Met vriendelijke kleurenillustraties. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar. Martijn Adelmund (Bennekom, 1977) is een bekende Nederlandse schrijver en dichter. Het boek maakt deel uit van de serie: 'De Pieten van Sinterklaas'*.

Specificaties

Nederlands | 9789043930338 | 74 pagina's

Titel Party Piet Pablo geeft een feestje
Auteur Schrijfpiet
Secundaire auteur Christine de Jong ; Martijn Adelmund ; Chantal Prins ; Mariska Schulte
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, [2023]
Overige gegevens 74 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
ISBN 9789043930338
PPN 439137349
Genre sinterklaas
Thematrefwoord Sinterklaas ; Feesten ; Zwarte Piet ; Voorleesboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Pieten van Sinterklaas
Boek

De Pieten van Sinterklaas (2023-...)

vol. 1
Uitgeleend
Schrijfpiet