De Jasmijntuin
Grote Letter Boek

De Jasmijntuin ([2023])/ Elena Conrad, vertaling [uit het Duits] Michel Bolwerk

Een jonge vrouw die de Ligurische jasmijn- en olijfboomgaard van haar grootvader heeft overgenomen, organiseert een feest om het succes te vieren. Maar de feestvreugde wordt overschaduwd door verschrikkelijk nieuws.

Aanwezigheid

Recensie

Het tweede deel in de Jasmijnserie, een familiesaga aan de Italiaanse kust. Giulia's avontuur om de Ligurische jasmijn- en olijfboomgaard van haar grootvader over te nemen heeft zijn vruchten afgeworpen. Om het succesvolle eerste jaar te vieren nodigen Giulia en haar vriend Marco iedereen uit voor een groot feest. Maar de feestvreugde wordt overschaduwd door verschrikkelijk nieuws: Marco's zus is opgenomen in het ziekenhuis. Kunnen ze de boomgaard redden en de familie bij elkaar houden? In vriendelijke, zeer toegankelijke stijl geschreven. Elena Conrad woont met haar gezin in het pittoreske Nahedal in Duitsland en reist al meer dan dertig jaar regelmatig naar de Ligurische kust.

Specificaties

Nederlands | 9789036440868

Titel De Jasmijntuin
Auteur Elena Conrad
Secundaire auteur Michel Bolwerk
Type materiaal Grote Letter Boek
Uitgave Deventer : Grote Letter Bibliotheek, [2023]
Overige gegevens .. pagina's - 23 cm
Annotatie Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : HarperCollins, oktober 2022 - Met grote letters gedrukt - Vertaling van: Der Jasminblütensommer. - Köln : Bastei Lübbe AG, (c)2022
ISBN 9789036440868
PPN 440159024
Genre familieroman
Thematrefwoord Ligurië ; Familierelaties
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De jasmijnserie
Boek

De jasmijnserie (2023-...)

vol. dl. 2
Uitgeleend
Elena Conrad