Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
De wraak van de duivel
Boek

De wraak van de duivel ([2023])/ tekst Philippe Charlot, tekeningen Xavier Fourquemin ; inkleuring Chiara Zeppegno ; vertaling [uit het Frans] Vincent Hoberg ; redactie Seppe Cools

Na het verlies van haar zoon is Molly West verhuisd naar Texas om een ambitieus project op te zetten: een reizende bibliotheek, gerund door vrouwen, om afgelegen boeren van informatie te voorzien. Maar dan stuit ze op een politicus die witte suprematie aanhangt... Ballonstrip in kleur.

Aanwezigheid

Recensie

Het tweede deel uit de stripserie 'Molly West' over het Wilde Westen. Na het verlies van haar zoon in de Amerikaanse Burgeroorlog, verhuist Molly West naar Texas en wordt een gezochte outlaw. Ze bedenkt een ambitieus project: een reizende bibliotheek, gerund door vrouwen, om boeren in afgelegen gebieden toegang te geven tot informatie. Samen met de jonge Artemus en de raadselachtige Diego rekruteert ze een groep vrouwen voor haar project. Ze stuit echter op tegenstand van Majoor Hood, een machtige white supremacy-politicus. Ballonstrip in kleur met cartoonachtige personages tegen realistische achtergronden. Fourquemin (Neuilly-sur-Seine, 1970) is een bekende Franse striptekenaar. Hij schreef vele boeken. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789464603187 | 48 pagina's

Titel De wraak van de duivel
Auteur Xavier Fourquemin
Secundaire auteur Philippe Charlot ; Chiara Zeppegno ; Vincent Hoberg ; Seppe Cools
Type materiaal Boek
Uitgave Breda : Dark Dragon Books, [2023]
Overige gegevens 48 pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Oorspronkelijke Franse uitgave: Editions Glénat, 2023
ISBN 9789464603187
PPN 438682629
Genre stripverhaal - wild-west roman
Thematrefwoord Texas ; Ku Klux Klan ; Bibliotheken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Molly West
Boek

Molly West (2023-...)

vol. 2
Uitgeleend
Xavier Fourquemin