After ever happy
Boek

After ever happy = Voor altijd ([2023])/ Anna Todd, vertaling [uit het Engels]: Jeannet Dekker en Maren Mostert

Nadat Hardin achter de harde waarheid van zijn ouders' geschiedenis is gekomen, vlucht Tessa voor zijn razernij en destructieve gedrag. Ze kiest ervoor haar leven voorlopig zonder hem te leiden. Op zijn buluitreiking zien ze elkaar weer. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een heruitgave van de YA-roman uit de serie 'After'*. Het boek volgt het verhaal van Hardin en Tessa, wiens relatie sterker wordt met elke nieuwe uitdaging. Wanneer de waarheid over hun families aan het licht komt, ontdekken ze dat ze niet zo verschillend zijn als ze dachten. Tessa is niet langer het eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin ontmoette, en Hardin is niet langer de wrede, humeurige jongen op wie Tessa viel. Tessa begrijpt de intense emoties die Hardin verbergt, maar naarmate er meer oude pijn aan het licht komt, wordt Hardin duisterder en duwt hij Tessa en anderen in zijn leven weg. Tessa twijfelt of ze Hardin kan redden zonder zichzelf op te offeren. In vlotte, dramatische stijl geschreven. Vanaf ca. 15 jaar. Anna Todd (Dayton, 1989) is een internationaal bekende Amerikaanse schrijver. Haar werk wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789049202279 | 459 pagina's

Titel After ever happy = Voor altijd
Uniforme titel Voor altijd
Auteur Anna Todd
Secundaire auteur Jeannet Dekker
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2023]
Overige gegevens 459 pagina's - 22 cm
Annotatie Filmeditie. - Een Wattpad-roman - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: (c)2015 - Vertaling van: After ever happy. - New York : Gallery Books, 2015. - (The after series)
ISBN 9789049202279
PPN 439147468
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Verliefdheid ; Studenten ; Seksualiteit
Taal Nederlands

Relaties/Serie

After
Boek

After (2015-...)

vol. #4
Uitgeleend
Anna Todd