Schuilplaats van de allerhoogste
Boek

Schuilplaats van de allerhoogste ([2023])/ Connilyn Cossette, vertaling [uit het Engels]: Joeky Janusch

Een jonge vrouw vlucht van Sicilië naar een Levitische vrijstad, waar ze een jongen met een geheim verleden ontmoet. Ze krijgen te maken met een moordcomplot en moeten het verraad op tijd ontdekken om hun leven en dat van degenen van wie ze houden te redden.

Aanwezigheid

Recensie

Een bijbelse roman die zich afspeelt in de omgeving van oudtestamentisch Israël. Het verhaal volgt Sofea, de dochter van een heidense hogepriester, die na een aanval op haar dorp op Sicilië samen met haar nichtje over zee naar Kanaän wordt gebracht. Daar ontmoet ze Eitan, een jongen met een geheim verleden, die al elf jaar in het toevluchtsoord Kedesh woont vanwege een tragedie in zijn jeugd. Terwijl ze geconfronteerd worden met bedreigingen van buiten de stadsmuren en verraad van binnenin, moeten Sofea en Eitan een moordcomplot ontdekken om hun leven en dat van hun geliefden te redden. Meeslepend en toegankelijk geschreven. Connilyn Cossette is een Amerikaanse auteur. Ze schreef meerdere boeken, waaronder de serie 'Uit Egypte'. Haar debuut roman 'Verbonden met de sterren' was finalist voor de Christy Award, de Inspy Award en de Christian Retailing's Best Award. Het boek maakt deel uit van de serie: 'De Vrijsteden'.*

Specificaties

Nederlands | 9789064514036 | 341 pagina's

Titel Schuilplaats van de allerhoogste
Auteur Connilyn Cossette
Secundaire auteur Joeky Janusch
Type materiaal Boek
Uitgave Doorn : Uitgeverij Het Zoeklicht, [2023]
Overige gegevens 341 pagina's - kaart - 22 cm
Annotatie Met gespreksvragen - Vertaling van: Shelter of the most high. - Grand Rapids : Michigan : Bethany House Publishers, (c)2018. - (The cities of refuge ; 2)
ISBN 9789064514036
PPN 440247381
Genre bijbelse roman - protestants milieu
Thematrefwoord Israël (oudtestamentisch) ; Levant
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Vrijsteden
Boek

De Vrijsteden (2023-...)

vol. dl. 2
Uitgeleend
Connilyn Cossette