Mijn grote boek vol cijfers
Boek

Mijn grote boek vol cijfers ([2023])/ geïllustreerd door Agnese Baruzzi, vertaling [uit het Engels]: Rebo International B.V.

Leren tellen van 1 tot 10 gaat heel gemakkelijk met dit kleurige boek waarin de opdrachten steeds iets moeilijker worden. Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Leren tellen lukt in dit grote stevige boek met gemak. De eerste twee pagina's leren je al tellen van 1 tot 10. Achter het getal 1 vinden we een olifant en bij het getal 8 zien we acht lieveheersbeestjes staan. Handig om door middel van kleurige dieren achter elk getal te leren tellen. Er volgen daarna twee pagina's waarop huizen, bomen en auto's staan. De opdracht is om erachter te komen hoeveel van elk voorwerp op de pagina's te vinden zijn. Het boek maakt het steeds iets moeilijker: zoek een bloem met vier blauwe blaadjes, welke eekhoorn heeft de meeste eikeltjes verzameld? In een reeks van vier taartjes, die allemaal een cijfer bevatten, moet je uitzoeken welk cijfer op de verkeerde plek staat en als klap op de vuurpijl kun je door middel van een bladzijde vol met bijen tot honderd leren tellen. Uitnodigend, kleurig, stevig en vol met opdrachten voor peuters en kleuters. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789036644969

Titel Mijn grote boek vol cijfers
Auteur Agnese Baruzzi
Instelling /Rebo Productions, Noordwijkerhout
Type materiaal Boek
Uitgave Noordwijkerhout : Rebo Productions, [2023]
Overige gegevens 22 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 32 cm
Annotatie Vertaling van: My huge book of numbers. - Milan : White Star, (c)2021
ISBN 9789036644969
PPN 440242177
Thematrefwoord Cijfers ; Tellen
Taal Nederlands