Mo en Noor
Boek

Mo en Noor lezen op niveau A1 ([2023])/ Virginie Gyselinck, illustraties: Tamara Lodewijckx ; redactie en vormgeving: Eenvoudig Communiceren

Een man wordt verliefd op een vrouw die hij ziet op de markt en later ook in de Nederlandse les. Maar haar ouders hebben al iemand anders in gedachten voor hun dochter. Lukt het de twee om samen te komen? NT2 A1-niveau. Met lijntekeningen in zwart-wit.

Aanwezigheid

Recensie

Een korte (53 p.) NT2-roman over de liefde en het leren van de Nederlandse taal. Mo is verliefd op Noor, die op de markt achter de broodkraam staat. Zij lacht naar hem, maar haar vader kijkt hem boos aan. Dan komt Noor ook in de Nederlandse les van Mo. Hij wordt verliefd op haar, maar zij weet niks van zijn gevoelens. Bovendien hebben de ouders van Noor een andere partner in gedachten voor hun dochter. Lukt het Mo en Noor om samen te komen? Zachtaardig en zeer toegankelijk geschreven, met korte zinnen op NT2-niveau A1. Geschikt voor de beginnende taalleerder. Met sprekende lijntekeningen in zwart-wit.

Specificaties

Nederlands | 9789086967599 | 53 pagina's

Titel Mo en Noor : lezen op niveau A1
Auteur Virginie Gyselinck
Instelling /Uitgeverij Eenvoudig Communiceren, Amsterdam
Secundaire auteur Tamara Lodewijckx
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Eenvoudig Communiceren, [2023]
Overige gegevens 53 pagina's - illustraties - 22 cm
ISBN 9789086967599
PPN 439336295
Thematrefwoord Liefde ; Nederlandse taal
Taal Nederlands