De revival van kerstballen breien met Arne & Carlos
Boek

De revival van kerstballen breien met Arne & Carlos 65 nieuwe Noorse ontwerpen ([2023])/ Arne Nerjordet en Carlos Zachrisson, fotografie Ragnar Hartvig

Werkbeschrijvingen voor het breien van kerstballen in nostalgische Scandinavische motieven. Met illustraties en kleurenfoto's.

Aanwezigheid

Recensie

Een gids met 65 breipatronen voor kerstballen. In dit boek herintroduceren modeontwerpers Arne en Carlos de kunst van het breien van kerstballen, een concept dat ze een decennium geleden populair maakten. Het boek bevat patronen voor het breien van kerstballen met verschillende nostalgische Noorse wintermotieven, zoals een eland, rendier, roodborstje, skitrui, dennenboom, kerstelf en schaats. Daarnaast bevat het boek zeven recepten voor traditionele kerstkoekjes. Instructief en begrijpelijk geschreven. Met foto's en illustraties in kleur. Arne Nerjordet en Carlos Zachrisson, bekend als Arne & Carlos, zijn wereldberoemde modeontwerpers, textielkunstenaars en YouTubers. Hun breiboek 'Julekuler' (Kerstballen breien) werd een internationaal succes en belandde maandenlang op bestsellerlijsten wereldwijd.

Specificaties

Nederlands | 9789021044736 | 128 pagina's

Titel De revival van kerstballen breien met Arne & Carlos : 65 nieuwe Noorse ontwerpen
Auteur Arne Nerjordet
Secundaire auteur Carlos Zachrison ; Ragnar Hartvig
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, [2023]
Overige gegevens 128 pagina's - foto's - 26 cm
Annotatie Vertaald uit het Noors - 1995:Boek vermeldt achternaam Carlos Zachrisson foutief, het moet 'Zachrison' zijn
ISBN 9789021044736
PPN 439501830
Rubriekscode 625.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kerstversieringen; Breipatronen
PIM Rubriek Feesten
PIM Trefwoord Breien