Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Wombat & Vos vieren vakantie
Boek

Wombat & Vos vieren vakantie (maart 2023)/ Terry Denton, vertaald [uit het Engels] door Tjibbe Veldkamp

Wombat en Vos hebben zin in de zomervakantie. Ze mogen een week naar het strandhuisje van Borstelrat. Maar Vos krijgt een slecht voorgevoel als in de bus ook de vijf apen zitten. Die irritante pestkoppen verpesten altijd alles. Met veel stripachtige illustraties in zwart-wit. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Durfal Wombat en de wat angstige pechvogel Vos hebben een heerlijke zomervakantie in het vakantiehuisje van Borstelrat voor de boeg. Maar Vos heeft een voorgevoel dat het wel eens een hele slechte vakantie kan worden als in de bus blijkt dat de vijf apen ook op strandvakantie gaan. En die verpesten altijd alles. De problemen stapelen zich al gauw op en dat begint dus al bij de busreis naar het strand. Het regent veel en er is veel te doen om de zandkastelenwedstrijd waarbij er van alles misgaat. Humoristisch derde deel uit de serie 'Wombat & Vos', na 'Wombat & Vos zoeken het gevaar'*, dat bij uitstek geschikt is voor beginnende lezers vanaf ca. 8 jaar. Het verhaal is verlevendigd met veel cartooneske zwart-witte illustraties die het merendeel van het boek beslaan. De illustraties zijn grappig en versterken de humoristische toon van het verhaal. Het boek bestaat uit drie grotere hoofdstukken/verhalen. Het laat zich tevens prima voorlezen aan iets jongere kinderen. Van een van de twee makers van de immens populaire serie 'De waanzinnige boomhut'. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789493189058 | 132 pagina's

Titel Wombat & Vos vieren vakantie
Uniforme titel Wombat en Vos vieren vakantie
Auteur Terry Denton
Secundaire auteur Tjibbe Veldkamp
Type materiaal Boek
Editie Vierde druk;
Uitgave [Amsterdam] : Condor, maart 2023
Overige gegevens 132 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Tekst & illustraties: Terry Denton - 1e druk Nederlandse uitgave: 2020 - Vertaling van: Summer in the city. - Australia : Allen & Unwin, 2007. - (Wombat & Fox)
ISBN 9789493189058
PPN 440315042
Genre humoristische roman - avonturenroman
Thematrefwoord Vakanties ; Vriendschap ; Pesten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Wombat & Vos
Boek

Wombat & Vos (2019-...)

vol.
Uitgeleend
Terry Denton