Isabella en het nieuwe meisje
Boek

Isabella en het nieuwe meisje ([2023])/ Harriet Muncaster, illustraties door Mike Garton gebaseerd op originele tekeningen van Harriet Muncaster ; vertaling [uit het Engels]: Katleen Olaerts

Er is een nieuw meisje bij Isabella in de klas: Eva. Maar Eva is niet geïnteresseerd in haar nieuwe klasgenoten. Ondanks haar onvriendelijke gedrag, blijft Isabella Eva steunen. Er zal vast een reden zijn waarom ze zo doet... Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een nieuw verhaal uit de serie 'Isabella Maan'*. In dit deel krijgt Isabella een nieuw meisje in de klas, Eva. Eva toont geen interesse in de andere kinderen, die daarom al gauw afhaken, maar Isabella laat Eva niet vallen. Ondanks Eva's onvriendelijke gedrag blijft Isabella haar steunen, in de hoop de reden achter Eva's gedrag te ontdekken en haar te helpen zich thuis te voelen op de nieuwe school. In vriendelijke stijl geschreven. Met lieflijke zwart-witillustraties met steunkleur roze. Vanaf ca. 7 jaar. Harriet Muncaster (1988) is een schrijver en illustrator. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789002278891 | 103 pagina's

Titel Isabella en het nieuwe meisje
Auteur Harriet Muncaster
Secundaire auteur Mike Garton ; Katleen Olaerts
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Standaard Uitgeverij, [2023]
Overige gegevens 103 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Vertaling van: Isadora Moon and the new girl. - Oxford University Press, 2023
ISBN 9789002278891
PPN 44031402X
Genre schoolverhaal
Thematrefwoord Schoolleven ; Feeen ; Vriendschap ; Vampiers ; Pesten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Isabella Maan
Boek

Isabella Maan (2017-...)

vol.
Uitgeleend
Harriet Muncaster