Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Dé bakplaat
Boek

Dé bakplaat 75 succesrecepten in één boek (2023)/ Rukmini Iyer, fotografie: David Loftus ; illustraties: Grace Helmer ; vertaling [uit het Engels]: Roselle de Jong, Emily Rekers

Verzameling van vijfenzeventig recepten voor gerechten die bereid worden op een bakplaat of in een braadpan. Met kleurenfoto's.

Recensie

Een kookboek van Rukmini Iyer met vijfenzeventig ovenrecepten. Om de recepten klaar te maken hoeft men enkel de ingrediënten te verdelen over een bakplaat of braadpan en het geheel in de oven te stoppen. De recepten variëren van traybake-gerechten tot cupcakes. Aan bod komen onder meer zalm-tandoori met zoete aardappel en rode ui, een hartige taart met kip, prei en chorizo, gerookte tofu met venkel, paksoi en satédressing, een gekruide focaccia met flespompoen en een bietenrisotto uit de oven met geitenkaas. Toegankelijk en inzichtelijk geschreven. Met bladvullende kleurenfoto's waarbij de gerechten steeds recht van boven gefotografeerd zijn. Dit boek is samengesteld uit recepten van de eerder verschenen boeken: 'The roasting tin', 'The green roasting tin', 'The quick roasting tin', 'The toasting tin around the world' en 'The sweet roasting tin'. Rukmini Iyer is een Britse auteur. Ze schreef meerdere boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789023017219 | 237 pagina's

Titel Dé bakplaat : 75 succesrecepten in één boek
Uniforme titel De bakplaat
Auteur Rukmini Iyer
Secundaire auteur Roselle de Jong ; Emily Rekers ; Grace Helmer ; David Loftus
Type materiaal Boek
Uitgave Haarlem : Becht, 2023
Overige gegevens 237 pagina's - illustraties - 23 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: The roasting tin. - Square Peg : Penguin Random House, (c)2017
ISBN 9789023017219
PPN 439138272
Rubriekscode 629.32
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Ovenrecepten
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Ovenrecepten