De grote kotsboel
Boek

De grote kotsboel ([2024])/ Adam Wallace, James Hart, Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Charlotte Bakker

Als Sprankelstad wordt aangevallen door een gemene kotsmachine, gaat Scheetman de strijd aan om de 'Schoonste Stad ter Wereld' te redden. Met illustraties in grijstinten. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een humoristisch kinderboek in de serie 'Scheetman lost het op!'*. Iedereen denkt dat Willem de keurigste jongen van de stad is, maar in werkelijkheid is hij Scheetman, de stinkende superheld. Sprankelstad wordt aangevallen door een gemene kotsmachine. Kotsbal is vastbesloten om de hele stad te bedekken met klonterig braaksel. Betekent dit het einde voor de Schoonste Stad ter Wereld? Niet als het aan Scheetman ligt. Met zijn prachtkont en zijn stinkende bilblazers gaat de smerige superheld de vieze strijd aan... Brutaal en met veel humor geschreven, met bijpassende stripachtige zwart-witillustraties en speelse opmaak. Vanaf ca. 8 jaar. Adam Wallace (1972) is een Australische auteur. Hij schreef een klein aantal boeken. Zijn werk wordt in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789044765144 | 128 pagina's

Titel De grote kotsboel
Auteur Adam Wallace
Secundaire auteur James Hart ; Charlotte Bakker
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2024]
Overige gegevens 128 pagina's - zwart-wit illustraties - 20 cm
Annotatie Text: Adam Wallace, illustrations James Hart - Vertaling van: Enter the spewtank. - Scholastic Australia Pty Limited, 2020. - (Fartboy)
ISBN 9789044765144
PPN 44029388X
Genre avonturenroman - humoristische roman
Thematrefwoord Helden ; Winderigheid ; Grootmoeders
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Scheetman lost het op!
Boek

Scheetman lost het op! (2022-...)

vol.
Uitgeleend
Adam Wallace