Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Ik heb jou wel door
Boek

Ik heb jou wel door wat gezichtsuitdrukkingen zeggen over persoonlijkheid (november 2023)/ Herman Ilgen, redacteur: Susan van Ass ; fotografie: Shirley Butter

Gids voor het herkennen van gezichtsuitdrukkingen en wat deze zeggen over de persoon in kwestie. Met tips voor het verbeteren van gesprekken aan de hand van gedragsstijlen, thuis en op het werk. Met foto's en illustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een verhelderend boek over gezichtsuitdrukkingen. Alle mensen laten een basisrepertoire zien van gezichtsuitdrukkingen dat veel zegt over de manier waarop ze in het leven staan. Het boek stelt dat de bewegingen van wenkbrauwen, oogleden en mondhoeken binnen enkele minuten inzicht geven in iemands karakter. De lezer leert welke gezichtsuitdrukkingen bij welke gedragsstijlen horen en wat kan helpen bij het verbeteren van gesprekken, zowel thuis als op het werk. Het boek is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en de INSA-methode, ontwikkeld door de auteur in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam. Informatief en toegankelijk geschreven. Met foto's en illustraties in zwart-wit en steunkleur oranje. Herman Ilgen (1954) heeft jarenlange ervaring als onderhandelaar en mediator. In samenwerking met de Universiteit van Amsterdam doet hij al ruim 12 jaar onderzoek en ontwikkelde hij de INSA-methode die nu op allerlei plekken wordt ingezet door ondernemingen, overheidsorganisaties en individuele professionals.

Specificaties

Nederlands | 9789461265777 | 202 pagina's

Titel Ik heb jou wel door : wat gezichtsuitdrukkingen zeggen over persoonlijkheid
Auteur Herman Ilgen
Secundaire auteur Shirley Butter ; Susan van Ass
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Zaltbommel] : Haystack, november 2023
Overige gegevens 202 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789461265777
PPN 440072891
Rubriekscode 415.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Lichaamstaal ; Gelaatkunde
PIM Rubriek Communicatie
PIM Trefwoord Lichaamstaal