Andalusie en de Costa del Sol
Boek

Andalusie en de Costa del Sol (2023)/ vertaling [uit het Engels]: Barbara Beckers, Eric Strijbos, aanvullende vertaling en bewerking: Punt. vertaling & redactie, Amersfoort, Gon Hokke, Corry Lagewaard

Aanwezigheid

Recensie

De Capitool Reisgidsen Compact zijn in een nieuw jasje gestoken met ook binnenin een vernieuwde uitstraling, ze staan bol met duidelijke top-10 lijstjes. Dit deel is gewijd aan de Spaanse regio Andalusië, een populaire vakantiebestemming in Zuid-Europa. De gids gaat eerst in op de hoogtepunten van de streek (o.a. Alhambra, Ronda en de Costa del Sol) en geeft tips over kerken, musea, activiteiten en eten en drinken. In het tweede gedeelte wordt aandacht besteed aan de verschillende streken in Andalusië, waaronder Sevilla, Granada en Málaga. Hierna volgt praktische informatie over de voorbereiding en het verblijf (adressen en prijsindicaties), afgesloten door een register en woordenlijstje Spaans. In de compacte gids een beperkt aanbod aan geschiedenis informatie, accommodatie aanbod en wandelingen. Dit in tegenstelling tot de uitgebreidere Capitoolgids. Naast de vele kleurenfoto's is de gids geïllustreerd met kaartjes en plattegronden op klein formaat, terwijl op de uitvouwbare voor- en achterflap overzichtskaarten zijn afgedrukt. De geplastificeerde, uitneembare, opvouwbare kaart die op de achterflap is bevestigd bevat diezelfde kaarten. Kleine druk, weinig marge, herziene druk.

Specificaties

Nederlands | 9789000389360 | 160 pagina's

Titel Andalusie en de Costa del Sol
Uniforme titel Top 10 Andalusie en de Costa del Sol
Instelling /Punt. vertaling & redactie, Amersfoort
Secundaire auteur Barbara Beckers
Type materiaal Boek
Editie 13de herziene druk;
Uitgave [Amsterdam] : Capitool, 2023
Overige gegevens 160 pagina's - illustraties, kaarten, plattegronden - 20 cm - uitneembare kaart
Annotatie Met register - Vertaling van: Top ten guide to Andalucia & Costa del Sol. - Londen : Dorling Kindersley, (c)2022. - Oorspronkelijke uitgave: 2006 - Oorspronkelijke titel: Andalusië & Costa del Sol. - Houten : Van Reemst, 2007. - (Capitool Compact)
ISBN 9789000389360
PPN 439191769
Rubriekscode Spanje 995.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Andalusië; Reisgidsen ; Costa del Sol; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Spanje

Relaties/Serie

Capitool reisgidsen top 10
Boek

Capitool reisgidsen top 10 (2017-...)

vol.
Uitgeleend