Leeuwenlessen
Boek

Leeuwenlessen 7 eenvoudige stappen ([2023])/ Jon Agee

Om het leeuwen-diploma te halen, moet je zeven stappen volgen. Je moet o.a. hard brullen, rennen en iemand besluipen. Het jongetje doet zijn uiterste best maar na stap 6 is Leeuw nog niet tevreden. Zal hij erin slagen om het diploma te halen? Grappig prentenboek met stripachtige kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een grappig prentenboek over een jongetje dat graag een leeuw wil worden. Onder begeleiding van een echte leeuw probeert hij in zeven stappen zijn leeuwendiploma te behalen. Hij trekt o.a. een woest gezicht, brult luidkeels en bespringt pluchen prooien. Na een intensieve training leert hij de belangrijkste les van allemaal: dat vrienden onmisbaar zijn. In geestige, speelse en zachtaardige stijl geschreven. Met simpele, cartoonachtige tekeningen in zachte kleuren. Geschikt voor kinderen vanaf ca. 5 jaar. Jon Agee (Nyack, 1959) is een Amerikaanse auteur en illustrator van kinderboeken. Zijn werk wordt in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789492986641

Titel Leeuwenlessen : 7 eenvoudige stappen
Auteur Jon Agee
Secundaire auteur Nicolette Hoekmeijer
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Amsterdam] : Boycott, [2023]
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Vertaling Jon Agee - Vertaling van: Lion lessons : 7 easy steps. - London : Rocky Pond Books, (c)2016
ISBN 9789492986641
PPN 438841506
Genre sport - humoristische roman
Thematrefwoord Spelen
Taal Nederlands