Waar is de blauwe auto?
Boek

Waar is de blauwe auto? een groot zoek- en aanwijsboek (2023)/ Joachim Krause, vertaling [uit het Duits]: M. Hoogland

In het verkeer kom je allerlei soorten voertuigen tegen. De blauwe speelgoedauto van Finn is er ook altijd bij. Hardkartonnen prentenboek met gedetailleerde vrolijk gekleurde zoekplaten. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Zoek- en aanwijsboek in de stad waar van alles gebeurt. Zo moet de brandweer uitrukken om een poes uit de boom te halen. En er is ergens een botsing geweest. Finn en zijn blauwe auto zijn er steeds bij. Maar waar? In de drukte zit Finn goed verstopt. Het is een puzzel om hem te vinden. Zeker omdat er van alles gebeurt. Naast de kleurrijke, drukke tekening bevat iedere spread ook een klein stukje tekst met toelichting en een kleine hint. Het boek nodigt uit tot goed kijken, aanwijzen en benoemen, en samen praten over alles wat er te zien is. Van de maker verschenen al eerder vergelijkbare zoekboeken. Glanzend hardkartonnen boek in groot formaat met zoekplaten. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789493236141

Titel Waar is de blauwe auto? : een groot zoek- en aanwijsboek
Auteur Joachim Krause
Secundaire auteur M. Hoogland
Type materiaal Boek
Editie Tweede druk;
Uitgave Amsterdam : Witte Leeuw, 2023
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 32 cm
Annotatie Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Haarlem : Holland, (c)2012. - (Een groot zoek- en aanwijsboek) - Vertaling van: Wo ist das blaue Auto? - Bindlach : Loewe Verlag GmbH, 2012
ISBN 9789493236141
PPN 440422302
Thematrefwoord Zoekboeken ; Vervoermiddelen
Taal Nederlands