Sherlock Honds en het masker van de farao
Boek

Sherlock Honds en het masker van de farao (2024)/ Tim Collins, met illustraties van John Bigwood ; vertaing [uit het Engels]: Ingrid Buthod

Sherlock Honds en zijn hulpje Jane Katson zijn op vakantie in Egypte. Daar ontdekken ze dat er een kostbaar masker is gestolen. Kun jij ze helpen om de misdaad op te lossen? Interactief verhaal met puzzels en raadsels. Met zwart-wittekeningen. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een grappig en interactief detectiveavontuur over superspeurder 'Sherlock Honds'. Sherlock Honds en zijn trouwe partner Jane Katson zijn op vakantie in Egypte. Wanneer ze de tombes van de eeuwenoude kattenkoningen bezoeken, ontdekken ze dat er een kostbaar masker is gestolen. Als iemand de diefstal kan oplossen, is dat Sherlock Honds - ook als hij daarvoor een laffe leeuw, een verwend nijlpaard en twee geheimzinnige panda's moet ondervragen. Geestig en vlot geschreven, met meer dan dertig puzzels, raadsels en rekenopdrachtjes die aansluiten bij het verhaal, waarmee de jonge lezer kan helpen het mysterie op te lossen. Met grappige, gedetailleerde zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 9 jaar. Tim Collins (1975) is een Britse schrijver voor kinderen en volwassenen. Hij schreef meerdere boeken en zijn werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789021684901 | 189 pagina's

Titel Sherlock Honds en het masker van de farao
Auteur Tim Collins
Secundaire auteur John Bigwood ; Ingrid Buthod
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Ploegsma, 2024
Overige gegevens 189 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Sherlock Bones and the cusre of the pharao's mask. - London : Buster Books, 2022
ISBN 9789021684901
PPN 439103789
Genre avonturenroman - detectiveroman
Thematrefwoord Diefstallen ; Raadsels ; Egypte
Taal Nederlands