Een dans met draken
Boek

Een dans met draken zwaarden tegen draken ([2021])/ George R.R. Martin, vertaling [uit het Engels]: Renée Vink, Jet Matla, Niels van Eekelen

Daenerys heerst als laatste telg van het huis Targaryen, maar er zijn verschillende rivalen die het op haar troon hebben gemunt. Met zwart-witillustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een herdruk van een vuistdik (728 p.) fantasyverhaal uit de bekende en verfilmde serie 'Game of Thrones'. Terwijl Tyrions reis naar het Oosten een overwachte wending neemt, zet Daenerys haar huwelijk door. Wanneer de bruiloft compleet uit de hand loopt en ieder op hun eigen manier de gang zaken probeert te keren, komen de draken in actie en wordt de situatie onvoorspelbaar. Ondertussen raakt Jon Snow in de problemen bij de Muur in Westeros, terwijl koning Stannis door de sneeuw naar Winterfel trekt, waar de spanning stijgt. In meeslepende stijl geschreven. Met enkele zwart-witillustraties en kaarten van het fictieve gebied. George R.R. Martin (Bayonne, 1948) is een internationaal bekende Amerikaanse schrijver, scenarioschrijver, toneelschrijver en televisieproducent. Hij schreef vele boeken. Zijn werk wordt in meer dan twintig landen uitgegeven en won vele literaire prijzen, zoals de Geffen Award, de Hugo Award for Best Dramatic Presentation en de Hugo Award for Best Novelette. 'Een dans met draken' werd oorspronkelijk gepubliceerd in 2012.

Specificaties

Nederlands | 9789024599141 | 728 pagina's

Titel Een dans met draken : zwaarden tegen draken
Auteur George R.R. Martin
Secundaire auteur Renée Vink ; Jeffrey L. Ward
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, [2021]
Overige gegevens 728 pagina's - kaarten - 21 cm
Annotatie Wereldkaarten: Jeffrey L. Ward - Vertaling van: A dance with dragons. - London : Voyager, (c)2011 - Oorspronkelijke titel: Zwaarden tegen draken. - (c)2012. - (Het lied van ijs en vuur ; bk. 5. Een dans met draken ; dl. 2)
ISBN 9789024599141
PPN 434937606
Genre science-fiction
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Game of thrones
Boek

Game of thrones (2014-...)

vol. 7
Uitgeleend
George R.R. Martin