Een storm van zwaarden
Boek

Een storm van zwaarden bloed en goud ([2023])/ George R.R. Martin, vertaling [uit het Engels] Renée Vink ; kaarten James Sinclair

De burgeroorlog die na het overlijden van de koning van de zeven koninkrijken is ontstaan, zet zich voort. Met zwart-witillustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een herdruk van een vuistdik (607 p.) fantasyverhaal uit de bekende en verfilmde serie 'Game of Thrones'. Het verhaal speelt zich af in het continent Westeros, waar kleine en grote veldslagen woeden. Het Huis Lannister heeft de IJzeren Troon stevig in handen, terwijl Tyrion Lannister zich in stilte verzet. Robb Stark moet ondertussen zijn koninkrijk verdedigen tegen de Grauwvreugd-clan, terwijl Jon Sneeuw een moeilijke keuze moet maken aan de Muur en de krachten van Daenerys en haar draken met de dag toenemen. In meeslepende stijl geschreven. Met enkele zwart-witillustraties en kaarten van het fictieve gebied. George R.R. Martin (Bayonne, 1948) is een internationaal bekende Amerikaanse schrijver, scenarioschrijver, toneelschrijver en televisieproducent. Hij schreef vele boeken. Zijn werk werd in meer dan twintig landen uitgegeven en won vele literaire prijzen, zoals de Geffen Award, de Hugo Award for Best Dramatic Presentation en de Hugo Award for Best Novelette. 'Een storm van zwaarden. Bloed en goud' werd oorspronkelijk gepubliceerd in 2000.

Specificaties

Nederlands | 9789021045610 | 607 pagina's

Titel Een storm van zwaarden : bloed en goud
Auteur George R.R. Martin
Secundaire auteur Renée Vink ; James Sinclair
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, [2023]
Overige gegevens 607 pagina's - kaarten - 21 cm
Annotatie Omslag vermeldt tevens: Het vierde seizoen - 1e druk Nederlandse uitgave: Amsterdam : Luitingh-Sijthoff, 2002. - (Een lied van ijs en vuur ; b. 3B) - Vertaling van: A storm of swords. - London : Voyager, 2000. - (A song of ice and fire ; b. 3)
ISBN 9789021045610
PPN 439456894
Genre science-fiction
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Game of thrones
Boek

Game of thrones (2014-...)

vol. 3
Uitgeleend
George R.R. Martin