Vrolijk Kerstfeest! Kleine kerstraadsels voor onder de boom
Boek

Vrolijk Kerstfeest! Kleine kerstraadsels voor onder de boom ([2023])/ Victor Escandell, vertaling uit het Spaans: Clavis Uitgeverij

Wie komt van de Noordpool, reist in een slee en komt binnen via de schoorsteen? Het antwoord op dit raadsel en veel meer kerstige mysteries is te vinden in dit prentenboek. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

'Vrolijk kerstfeest!' is een origineel kartonboek met kleine raadsels die allemaal iets te maken hebben met winter en kerst. Het boek is bedoeld voor kinderen vanaf twee jaar, maar zal vooral bij kinderen vanaf een jaar of vier enthousiaste reacties uitlokken. Het boek is zo'n 22 bij 22 centimeter groot, heeft afgeronde hoeken en stevige pagina's. Op elke pagina staat een nieuw kerstraadsel, met drie hints om het raadsel op te lossen. Onder een flap op dezelfde pagina is het antwoord te vinden. Zo is het eerste raadsel 'Ik verf alles wit', met als hints 'Ik ben wit als een ijsbeer', 'Ik ben licht als katoen' en 'Ik ben koud als een bolletje ijs'. Het antwoord onder de flap wordt niet in woorden weergegeven, maar als illustratie, zodat ook de allerkleinsten direct zien of ze het goed hebben geraden. De pagina's zijn wit, met bij elke hint een illustratie. Bij elk raadsel hebben de illustraties een eigen hoofdkleur, met een bijpassend gekleurde flap. 'Vrolijk kerstfeest!' is een vrolijk en interactief kerstboek voor kleine speurneuzen. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044851359

Titel Vrolijk Kerstfeest! Kleine kerstraadsels voor onder de boom
Auteur Victor Escandell
Instelling /Clavis, Hasselt
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Clavis Uitgeverij, [2023]
Overige gegevens 24 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Hardkartonnen flapjesboek - Vertaling van: Mini enigmas de Navidad. - Barcelona : Zahori Books, (c)2023
ISBN 9789044851359
PPN 440357993
Genre kerstverhaal
Thematrefwoord Kerstmis ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands