Beestenburcht
Boek

Beestenburcht (september 2023)/ scenario David Chauvel, tekeningen Sylvain Guinebaud ; inkleuring Lou ; vertaling [uit het Frans] P. Moretti

Robilar wordt door de prins op pad gestuurd als de boerderijdieren in opstand komen: zij eisen een einde aan de vleesconsumptie. De meesterlijke kat staat klaar om het recht op vlees eten te verdedigen, maar komt erachter dat het een onmogelijke opdracht is. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een stripverhaal uit de serie: 'Robilar de meesterlijke kat'. Op de boerderij staat de wereld op zijn kop. De dieren nemen de wapens op en hebben pater Riflon en zijn vrouw gevangengezet. De prins wordt gedwongen om vegetariër te worden en stuurt Robilar op onderzoek uit. Op de boerderij aangekomen leert Robilar dat de rebellen een einde eisen aan de consumptie van vlees. Onze geliefde kat staat klaar om het recht op vleesconsumptie met de wapens in de hand te verdedigen. De missie van Robilar verandert echter al snel in een onmogelijke opdracht. Ballonstrip in kleur met expressieve en humoristische illustraties. Vanaf ca. 12 jaar. Sylvain Guinebaud (Boulogne-Billancourt, 1973) is een Franse scenarioschrijver en tekenaar. Hij schreef meerdere boeken.

Specificaties

Nederlands | 9789464840728 | 63 pagina's

Titel Beestenburcht
Auteur Sylvain Guinebaud
Secundaire auteur David Chauvel ; Lou" ; P. Moretti
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave 's-Hertogenbosch : Silvester, september 2023
Overige gegevens 63 pagina's - gekleurde illustraties - 31 cm
Annotatie Oorspronkelijke Franse uitgave: Éditions Delcourt, ©2021. - (Robilar ou Le maistre chat ; 3)
ISBN 9789464840728
PPN 440422000
Genre stripverhaal - humoristische roman
Thematrefwoord Katten ; Boerderijen ; Vegetarisme
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Robilar de meesterlijke kat
Boek

Robilar de meesterlijke kat (2021-...)

vol. 3
Uitgeleend
Sylvain Guinebaud