Welterusten,  fruitvleermuis
Boek

Welterusten, fruitvleermuis ([2023])/ Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Mariella Manfré, adapted by Rebecca Gerlings

Bluey de puppy wil nog niet slapen. Was ze maar een vleermuis, dan zou ze de hele nacht wakker kunnen blijven. Wat nou als ze droomt dat ze een vleermuis is? Zo begint een spannende nacht vol avonturen. Prentenboek met kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Een zachtaardig prentenboek over Bluey de puppy die vastberaden is niet te gaan slapen. Het verhaal introduceert het gezin van Bluey, een energieke puppy die samen met haar zusje Bingo en hun ouders woont. Het is bedtijd, maar Bluey wil nog niet slapen. Ze wenst dat ze een vleermuis was, want die kunnen de hele nacht wakker blijven. Dan bedenkt ze dat ze kan dromen dat ze een vleermuis is en zo begint ze aan haar nacht vol avonturen. In grappige, lieflijke en fantasierijke stijl geschreven. Met cartoonachtige, speelse kleurenillustraties. Geschikt voor kinderen vanaf ca. 4 jaar. Dit boek is het eerste deel in de serie 'Bluey', gebaseerd op de gelijknamige populaire televisieserie.

Specificaties

Nederlands | 9789047873099

Titel Welterusten, fruitvleermuis
Secundaire auteur Mariella Manfré ; Rebecca Gerlings
Type materiaal Boek
Uitgave Haarlem : Big Balloon Publishers, [2023]
Overige gegevens 31 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Vertaling van: Goodnight fruit bat. - Ladybird Books Ltd, ©2021. - (Bluey)
ISBN 9789047873099
PPN 439115744
Thematrefwoord Vleermuizen ; Dromen ; Slapengaan
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Bluey
Boek

Bluey (2023-...)

vol. 1
Uitgeleend