De Cubaanse dochter
Grote Letter Boek

De Cubaanse dochter ([2023])/ Soraya Lane, vertaald [uit het Engels] door Erica Disco

Een Engelse vrouw reist naar Cuba om het verhaal van haar familie te ontrafelen. Met de hulp van een foodtruckeigenaar in Havana ontdekt ze een bijzondere liefdesgeschiedenis.

Aanwezigheid

Recensie

Het tweede deel* van de achtdelige romantische serie 'De verloren dochters', ditmaal tegen het decor van het Cuba van de jaren vijftig. De Cubaanse Esmeralda is de oudste en favoriete dochter van Julio Diaz, de eigenaar van de grootste suikerplantage van Cuba in de jaren vijftig. Sinds haar moeder is gestorven, helpt Esmeralda haar vader met het onderhouden van zakelijke relaties. Maar wanneer ze verliefd wordt op de Britse Christopher, weet ze dat haar vader deze liefde nooit goed zal keuren... Decennia later gaat de Engelse Claudia op zoek naar haar familiegeschiedenis, met als enige spoor het wapen van de familie Diaz. In Havana ontmoet ze Mateo, die een foodtruck runt en haar stukje bij beetje helpt het verhaal van haar familie te ontrafelen. In vriendelijke, meeslepende en zeer toegankelijke stijl geschreven. Soraya Lane is een Nieuw-Zeelandse auteur. Ze schreef een klein aantal boeken. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789036441100

Titel De Cubaanse dochter
Auteur Soraya Lane
Secundaire auteur Erica Disco
Type materiaal Grote Letter Boek
Uitgave Deventer : Grote Letter Bibliotheek, [2023]
Overige gegevens ... pagina's - 23 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: [Amsterdam] : Oceaan, 2023. - (De verloren dochters ; 2) - Met grote letters gedrukt - Vertaling van: The Cuban daughter. - London : Bookouture, (c)2023. - (The lost daughters)
ISBN 9789036441100
PPN 440397499
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Havana ; Jaren vijftig
Taal Nederlands