Borre bijt de juf
Boek

Borre bijt de juf ([2023])/ door Jeroen Aalbers, met illustraties van Stefan Tijs

Borre heeft een film over een leeuw gezien. Hij beeldt zich nu in dat hij een leeuw is, de koning van de speelplaats. In zijn verbeelding gaat hij wel heel ver. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Borre heeft een film over een leeuw gezien. Hij beeldt zich nu in dat hij een leeuw is, de koning van de speelplaats. Maar in zijn verbeelding gaat hij wel heel ver. Deel in de serie 'Borre leesclub'*, waarvan tot nu toe delen voor groep 1 t/m 8 verschenen zijn. Voor elke maand zijn er twee boekjes, waarvan er één over Borre gaat. Ze zijn bedoeld om de lees- en taalontwikkeling te stimuleren. Verder groeit hoofdpersoon Borre met de kinderen mee. Dit boekje is bedoeld voor kinderen in groep 4 om zelf te lezen. Borre is een onduidelijk figuur: hij houdt het midden tussen een kat en een jongetje, terwijl de andere personages mensen zijn. Op de wat stijve tekeningen is te zien wat Borre verzint. Alle kinderen en de juf worden als dieren weergegeven. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789089220844

Titel Borre bijt de juf
Uniforme titel Ik lees zelf
Auteur Jeroen Aalbers
Secundaire auteur Stefan Tijs
Type materiaal Boek
Uitgave Zoetermeer : Borre Educatief bv, [2023]
Overige gegevens 24 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Ik lees zelf - Oorspronkelijke uitgave: Zoetermeer : Pica Educatief, (c)2009. - (De gestreepte boekjes. Groep 4 ; november)
ISBN 9789089220844
PPN 440579694
Thematrefwoord Spelen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Borre leesclub. Groep 4
Boek

Borre leesclub. Groep 4 (2017)

vol. november
Uitgeleend