Mirabelle en de ondeugende vleermuiskatjes
Boek

Mirabelle en de ondeugende vleermuiskatjes ([2023])/ Harriet Muncaster, illustraties door Mike Love ; vertaling [uit het Engels]: Katleen Olaerts

Tijdens een schoolreisje laten Mirabelle en haar klasgenootje per ongeluk een magisch wezen ontsnappen. Hoe gaan ze dat oplossen? Met gekleurde illustraties. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een grappig en sprookjesachtig verhaal in de reeks 'Mirabelle', in het universum van Isabelle Maan. Mirabelle is anders dan anderen - haar moeder is een heks en haar vader is een fee. Ze is dol op magische streken uithalen. Mirabelle is op een schoolreis naar een reservaat vol magische wezens. Samen met Lavinia, het meest gewetensvolle meisje van de klas, laat ze per ongeluk een vleermuiskatje ontsnappen. Lavinia probeert Mirabelle uit de problemen te houden, maar Mirabelle wil Lavinia overtuigen dat het het soms waard is om in de problemen te komen. In vriendelijke, sprookjesachtige stijl geschreven. Met lieflijke zwart-witillustraties met steunkleur paars. Voor lezers vanaf ca. 7 jaar. Harriet Muncaster (1988) is een schrijver en illustrator. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789002278884 | 108 pagina's

Titel Mirabelle en de ondeugende vleermuiskatjes
Auteur Harriet Muncaster
Secundaire auteur Mike Love ; Katleen Olaerts
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Standaard Uitgeverij, [2023]
Overige gegevens 108 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Aan de kop van de titelpagina: Uit de wereld van Isabella Maan - Vertaling van: Mirabelle and the naughty bat kittens. - Oxford : Oxford University Press, (c)2022. - (Mirabelle)
ISBN 9789002278884
PPN 440308585
Genre sprookjes - schoolverhaal
Thematrefwoord Feeen ; Heksen ; Kattenkwaad ; Tegenstellingen ; Fantasiewezens
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Mirabelle
Boek

Mirabelle (2020-...)

vol.
Uitgeleend
Harriet Muncaster